- PUBLICITAT -

Presentació del Llibre “Aproximacions a l’esperit del temps” amb la participació destacada de Tobies Grimaltos i Gustau Muñoz

CN | Aida

Ahir divendres, 9 de febrer, a les 19.00 h, la Inmavi al carrer Salvador Gil, 15 de Castelló (Ribera Alta) va acollir un esdeveniment literari destacat: la presentació del llibre col·lectiu “Aproximacions a l’esperit del temps”, publicat per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.

Gustau Muñoz i Tobies Grimaltos

El llibre, coordinat per Gustau Muñoz, assagista i editor, aborda temes rellevants de l’actualitat com la democràcia, la crisi ecològica, el paper d’Europa i la revolució feminista. Destaca la participació del catedràtic de Filosofia de la Universitat de València, Tobies Grimaltos, qui ha contribuït amb les seues reflexions i va ser l’encarregat d’explicar el contingut de la seua part del llibre.

PUBLICITAT

L’esdeveniment va comptar amb la presència dels autors Gustau Muñoz i Tobies Grimaltos. Vicent Flor, director de la Institució Alfons el Magnànim, va excusar la seua assistència per motius personals.

Aquesta presentació va oferir una oportunitat única per explorar a fons les perspectives i anàlisis dels autors sobre qüestions fonamentals de l’actualitat, consolidant aquest llibre com una obra de referència en el panorama literari i de pensament contemporani.

09022024-Aproximacions a l’esperit del temps - Tobies Grimaltos_2

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -