- PUBLICITAT -

 

El pròxim dissabte 07 de març de 2020, a la 1a planta de l’edifici de l’Obrera, a les 19.00 h el castelloner Fede Puertos presentarà la seua novel·la històrica de ficció amb el títol: 1609, GALEÓN.

L’acte estarà presentat per Mariola Hernández i intervindrà l’autor Fede Puertos.

Us hi esperem.

PUBLICITAT

Portada

Sinopsi del llibre ‘1609, Galeón’

En 1575, el futur marquès de Dénia, don Francisco Gómez de Sandoval i Rojas, decideix conèixer la població en profunditat de la mà de Jaume, el seu servent personal. Tots dos, portats per l’ímpetu i l’afany d’aventures, es veuen envolts en un embolic amorós que marcarà el destí del jove hereu.

Mentrestant, a Nàpols (Itàlia), els germans Cervantes, Miguel i Rodrigo, després de complir un desterrament de deu anys, s’embarquen en la galera ‘Sol’ amb esperances de llaurar-se un futur millor al seu país.

Anys més tard, en 1609, l’enfonsament d’un galió a les costes de Dénia els durà amb sí secrets de tots dos en els quals, quatre segles després, l’any 2009, un jove professor de busseig, d’ascendència alemanya, trobarà una resposta. La fortuïta troballa de les restes del galió posarà en joc el desenvolupament d’una incipient relació amorosa i farà que aquells que han estat arrossegats per l’ambició, la cobdícia i la gelosia arrisquin fins l’últim alè de vida per posseir l’ambicionat tresor.

- PUBLICITAT -