- PUBLICITAT -

Ahir es va presentar al salo d’actes de l’Escalona el I Pla d’Igualtat. La presentació va comptar amb la presència de la Regidora de Polítiques d’Igualtat Oti Ferrando, Joan Sanfélix sociòleg i doctor en estudis de Gènere i encarregat de realitzar el Pla i Sandra Villajos responsable de desenvolupar el Pla en aquests moments.

Joan Sanfèlix va explicar en què consisteix el Pla. Es tracta d’eliminar obstacles per a la igualtat real, compensar els efectes de la discriminació històrica al poble, fomentar la participació de les dones en àmbits que els afecten i aconseguir que la dona siga més activa a Castelló.

PUBLICITAT

Sandra Villajos, va ressaltar que estava encantada de sumar-se a aquesta iniciativa que és desenvolupar un Pla d’Igualtat.

Oti Ferrando va explicar el motiu del Pla, i va dir que cada any es plantegen accions puntuals quan arriben dates assenyalades com el Dia Internacional de la Dona. Ara ens hem plantejat fer un pas més i no quedar-nos solament en accions puntuals, sinó dissenyar un Pla integral com aquest amb accions. Va convidar a tots a participar: “perquè una societat que no compta amb les dones és una societat abocada al fracàs” i al finalitzar va convidar a tots a participar amb aquesta tasca.

Joanjo Puertos

 

- PUBLICITAT -