- PUBLICITAT -

 

Sense el concurs de la reflexió, cap societat pot comprendre els seus propis problemes. I, si no els comprén, tampoc els pot resoldre. Per això, creguem que cal crear un fòrum col·lectiu de reflexió que permeta la comprensió i solució dels problemes que tenim: econòmics, culturals, educatius i, fins i tot, al voltant de la vida quotidiana del nostre poble i la nostra comarca.

Per a nosaltres és important el foment d’estructures i plataformes locals perquè la gent jove cultive i desenvolupe el seu talent i inquietuds a través de les arts i les ciències — cal no oblidar que la joventut de hui serà la ciutadania de demà.

Conscients de la situació en què ens trobem, nosaltres, el Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló – La Fundació, ens hem aplegat per a treballar conjuntament en un procés comunitari de presa de consciència. Les nostres accions aspiren a convertir entre totes i tots el poble de Castelló en una comunitat presidida per valors com ara la igualtat, la llibertat i la solidaritat i ancorada culturalment en l’Humanisme i la Il·lustració.

PUBLICITAT

Per tal d’aconseguir-ho volem preparar diversos projectes, sols o en col·laboració amb institucions, associacions, empreses i particulars del poble que vullguen incorporar-se a este procés comunitari. El primer és un cicle, regit pel diàleg, de conferències-col·loquis sobre temes del poble.

La Fundació

Articles relacionats en La Fundació, piqueu ací.

- PUBLICITAT -