PUBLICITAT

 

Vos comuniquem que per motius tècnics i personals ajornaren l’acte de presentació de Terra de Vinyes que s’havia de realitzar hui a Castelló. Vos demanem disculpes i vos informarem quan el tornem a programar.

El proper dissabte 23 de juny, a la Biblioteca Municipal “Joan Fuster” de Castelló, a les 19.45h. es presentarà la revista dels vins valencians “Terra de Vinyes”, projecte cultural amb format paper, que oferirà reportatges, entrevistes i bones lletres al voltant de la vitivinicultura valenciana.

‘Terra de Vinyes’ ha sigut, és i continuarà sent una idea amb el propòsit i l’aspiració de poder-la fer tangible. Una idea de la qual no podríem datar el dia del seu naixement però que fa temps que vola de conversa en conversa.

La finalitat amb l’esbós primari ha sigut madurar, concretar i sintetitzar-lo, per poder arribar a l’objectiu principal:

Dur a terme un projecte cultural, de difusió del món vitivinícola, en la nostra llengua, i que puga recórrer tot el territori valencià trobant vins, històries i cellers per poder contar-ho a la gent.

PUBLICITAT

La millor forma de materialitzar aquesta idea, és mitjançant la creació d’una revista que inclourà entrevistes, articles, fotografies i reportatges, en els quals parlarem de vins valencians i contarem les millors històries -que prèviament-, bodeguers, enòlegs i persones del món vitivinícola, ens han transmés.

Per tant, amb ‘Terra de Vinyes’ volem difondre la meravellosa cultura del vi que hem tingut i tenim a les nostres cases, fent-ho en valencià i amb una acurada estètica del format paper que oferim.

Us hi esperem!

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -