- PUBLICITAT -

CN | Aida

La Falla Sant Rafael es prepara per a una nit plena d’emocions i tradicions amb la tan esperada Presentació de les seues Falleres Majors i la seua Cort d’Honor, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 10 de febrer, a les 22:00 hores, al Teatre Ideal de Castelló.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

L’esperit festiu omplirà l’escenari amb la presentació formal de les figures més destacades de la comissió fallera. El president de la falla, Joan Carles Martínez Pastor, encapçalarà l’esdeveniment, acompanyat per la presidenta Infantil, Adriana López Ortiz, cal destacar que el moment màgic de la nit arribara quan la Fallera Major Infantil, Tessa Ordiñaga Gomis, i la Fallera Major, Lydia Aparicio López siguen presentades com a Falleres Majors de la Falla Sant Rafael 2024.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

El Teatre Ideal serà el marc perfecte per a aquesta vetllada, on les llums, la música i els colors de les indumentàries seran els protagonistes. La comissió fallera de Sant Rafael espera amb entusiasme l’assistència massiva dels seus membres i amics per a donar la benvinguda a les seues màximes representants.

PUBLICITAT

La presentació serà una oportunitat única per a compartir moments d’emoció i fraternitat, així com per a estrenar oficialment les elegants indumentàries que lluiran les Falleres Majors i les seues respectives Corts d’Honor durant les pròximes festivitats falleres.

La comissió de la Falla Sant Rafael convida a tota la ciutadania a sumar-se a aquesta celebració, començant oficialment a una temporada fallera plena d’il·lusió, tradició i germanor. Que comence la festa a Sant Rafael!

- PUBLICITAT -