- PUBLICITAT -

Rosa Remolí Daràs i Gemma Ubeda Sauco lideraran les falles de Castelló el pròxim any

CN | Aida

El pròxim dissabte, 18 de novembre, l’auditori municipal Rex de Castelló acollirà un esdeveniment excepcional: la presentació oficial de les Falleres Majors de Castelló i les seues Corts d’Honor per al 2024. Gemma Ubeda Sauco, la il·lusionada Fallera Major Infantil, i Rosa Remolí Daràs, la carismàtica Fallera Major, assumiran els seus rols com a màximes representants de la festa fallera en un acte carregat d’emoció i tradició.

Faller Major Rosa Remolí Daràs
Gemma Ubeda Sauco, Fallera Major Infantil

L’esperada cerimònia començarà a les 22.00 h i serà un esdeveniment molt especial per a les falles castelloneres. Gemma i Rosa, acompanyades de les seues Corts d’Honor, mostraran amb orgull les seues indumentàries i compartiran amb tots els assistents la il·lusió de representar Castelló en aquest any vinent faller.

Presentació Falleres Majors 2023

El president de la Junta Local Fallera, Vicent Jesus Marrahí, i l’alcaldessa Horte Goméz seran presents durant aquest acte, així com tots els membres de la Junta Local Fallera i les falles de Castelló, que uniran forces per celebrar aquesta nova etapa en la història de les festes falleres castelloneres.

PUBLICITAT

De segur que tots els col·lectius fallers compartiran l’alegria i faran pinya per celebrar un nou any ple d’il·lusió i tradició fallera a Castelló. Aquest esdeveniment marcarà l’inici d’una nova etapa que serà recordada en la història de les falles del poble.

- PUBLICITAT -