- PUBLICITAT -

 

Ahir 30 de juny de 2021, a les 18.30 h al Saló de Plens de Castelló va tindre lloc la presentació de l’adhesió de l’Ajuntament de Castelló a l’Oficina Comarcal d’Habitatge (OCH) de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Aquest acte va ser presentat per l’alcalde, Òscar Noguera i van intervenir el president de la Mancomunitat, D. Txema Pelàez Palazón i Joana Aranda, directora tècnica de l’Oficina Comarcal d’Habitatge qui va donar a conéixer a la ciutadania de Castelló els serveis que a partir de hui 1 de juliol desenvoluparà aquesta oficina en matèria d’habitatge a la localitat.


Vídeo de les intervencions d’Òscar Noguera, Txema Pelàez i Joana Aranda

L’Oficina Comarcal d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló serà la quarta oficina oberta en la xarxa de la Ribera, fet que demostra l’alta demanda que té aquest servei i la necessitat local de la seua implementació.

El programa que desenvoluparà l’oficina de forma directa i exclusiva estarà en coordinació amb les polítiques proposades per la Vicepresidència 2a i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica consistents en la gestió de les unitats emmarcades en la Xarxa Xaloc.

PUBLICITAT

L’Oficina Comarcal d’Habitatge serà l’espai de proximitat i atenció directa a la ciutadania per conéixer les diferents opcions que té al seu abast a l’hora de trobar un habitatge i saber dels tràmits per acollir-se a qualsevol de les iniciatives públiques: subvencions en matèria de lloguer, regeneració, rehabilitació i accessibilitat edificatòria.

Per a poder rebre aquest servei és necessari demanar cita prèvia, telefonant al: 674 20 63 90

Resum de la presentació amb infografies:

- PUBLICITAT -