- PUBLICITAT -

CN | Aida

Organitzat per l’Associació Cultural la Mitja Galta de Manuel, el divendres 27 d’octubre, es presentarà aquest llibre de rutes per la comarca a la Biblioteca Municipal, a les 20h.

En l’acte públic, on es mostraran algunes de les abundants fotografies i mapes que composen el llibre, participarà l’autor, Pedro Domínguez, l’editor, Arturo Blasco, Emili Gascó, d’Escola Valenciana i Maria Josep Cortés de la Mitja Galta.

Com diu la contraportada: “La Ribera del Xúquer és encara un lloc bonic, fèrtil i viu. Tots i cadascun dels nostres pobles tenen els seus racons naturals i antròpics interessants. Hi ha, doncs, sobrades raons per a recórrer la comarca i redescobrir-la sense presses, amb la tranquil·litat i el plaer que dóna l’anar a peu o en bici, les dues formes més adequades per a visitar l’entorn perquè són les més respectuoses amb les persones i el medi ambient. I en eixa direcció va aquesta guia, que descriu algunes de les millors rutes per a gaudir, conèixer i estimar el nostre patrimoni natural accessible per sendes i camins poc transitats.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -