- PUBLICITAT -

 

El pròxim dissabte 06 de novembre de 2021, al Teatre Ideal, a les 19.00 h el castelloner Fede Puertos presentarà la seua última novel·la titulada ‘LA RESIDENCIA’, obra de suspèn-se polític i judicial.

L’acte estarà conduït per Mariola Hernández i intervindrà l’autor Fede Puertos.

Us hi esperem.

PUBLICITAT

Sinopsi de ‘LA RESIDENCIA’

Santiago, un informàtic retirat de l’Agència Tributària a Barcelona, decideix tornar a la seua València natal per a emprendre l’última etapa de la seua vida. La misteriosa mort del seu fill, l’abandó de la seua dona, enamorada de la seua millor amiga, i la llunyania dels seus nets i la seua única filla li fan sentir que Barcelona ja no és el seu lloc.

Quan comença a organitzar la seua nova vida, apareixen els primers símptomes d’Alzheimer. Apesarat en conéixer com evolucionarà aquesta malaltia, decideix ingressar voluntàriament en una residència per a suportar aquest mal amb la major comoditat i dignitat. Allí coneixerà a la seua ambiciosa directora i a quatre residents amb els quals farà més amens les seues estones d’oci i lucidesa. Però cap, ni tan sols Santiago, són els qui aparenten ser.

- PUBLICITAT -