- PUBLICITAT -

 

El col·lectiu GCiE – Compromís de Castelló ha organitzat un acte per a la presentació de la llista, un dels actes més importants de la campanya que ha començat hui. A banda d’aquest acte que està programat per al proper 18 de maig també està programat encontres amb les associacions on s’espera abordar temes fonamentals per a la gestió municipal com, la mobilitat, participació, sostenibilitat i les polítiques socials.

PUBLICITAT

L’objectiu dels diferents encontres previstos és explicar la gestió feta per l’equip de govern de GCiE – Compromís els darrers quatre anys, a més d’exposar i escoltar les propostes de cara a una possible reelecció d’Òscar Noguera com a alcalde de Castelló.

En el programa electoral de Compromís destaquen, com a eixos bàsics d’actuació, la continuació de la responsabilitat i el treball de la gestió municipal, en especial en l’àrea econòmica; la continuïtat en la millora dels serveis municipals i l’adaptació de l’espai urbà als usos i necessitats de les persones.

Ja sabeu, el pròxim 18 de maig de 2019 a les 20.00h, al Mercat de Castelló us esperem a totes i a tots per a presentar-vos la llista de GCiE – Compromís per a les eleccions municipals del 26 de maig, aquesta llista barreja l’experiència dels regidors que han estat al govern esta legislatura amb la incorporació de noves persones amb perfils tècnics i gent implicada en els diferents àmbits de la societat civil castellonera.

En l’acte de presentació de candidatura ens acompanyarà el recentment elegit com a diputat a les Corts Generals Joan Baldoví, a més a més el col·lectiu està preparant per a abans de l’acte de presentació una ‘Vermutada popular’ i per a finalitzar un  ‘Vi d’honor’.

Joan Baldoví
Cartell

- PUBLICITAT -