- INFORMACIÓ -

 

Rafa Estrada presenta al pati de la Societat Musical el seu nou disc «Batecs de Vida».

PUBLICITAT

L’acte, que va ser presentat per Carlos Benetó, va tindre lloc al pati de la Societat Musical de la nostra Lira el passat divendres, 29 de juliol de 2022, a les 20 h.

Rafa Estrada en tot moment va estar acompanyat per Carlos Benetó a la trompeta, el rapsode Eduardo Benetó, Pau Chafer al piano i per un nombrós públic que omplia el pati de la musical.

Durant la presentació Rafa a més d’interpretar diverses cançons del disc ens va comentar que el nou disc consta d’onze temes, la producció i els arranjaments dels quals han estat a càrrec de Pau Chafer. Junt amb Pau, han intervingut en el disc el trompeta Carlos Benetó, el violoncel·lista Frank Moral i, a les guitarres acústica i elèctrica, Òscar Vila.

Durant l’acte ens explicà amb detall quins poetes ha musicat en el disc, Vicent Andrés Estellés, Marc Granell, Miquel Martí i Pol i de Gerard Vergés. I a més a més temes propis.

Cal destacar en aquest treball l’acompanyament del seu gran amic i rapsode Eduard Benetó, amb un timbre de veu trencadís que dota les seues interpretacions d’una força especial. És un disc sonorament eclèctic.

Per finalitzar Rafa i Eduardo van interpretar ‘Camí de la Font Amarga’ i tot seguit el nombrós públic assistent va gaudir d’una ‘picadeta’ preparada per a l’ocasió.

| Galeria | Presentació de «Batecs de Vida» nou disc de Rafa Estrada

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -