- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Teatre Ideal es vestirà de gala el pròxim 17 de febrer a les 20.00 h per acollir un esdeveniment inoblidable: la presentació de la Falla El Mercat i les seues il·lustres Falleres Majors i Corts d’Honor. Amb un esperit de celebració i tradició, el poble de Castelló es prepara per a donar la benvinguda a aquestes figures representatives que encarnen l’essència i l’orgull de la festa fallera.

Fallera Major, Leo Campos Francés

Baix la presidència de Cristian Vidal Carrascosa, la comunitat fallera es prepara per a un acte carregat d’emoció i elegància, on es donarà a conéixer la Fallera Major, Leo Campos Francés, qui amb la seua elegància i compromís guiarà la festa amb la seua presència destacada. Acompanyant-la en aquest viatge plè de color i alegria, la Fallera Major Infantil, Camila Badenes Baides, irradiarà la seua joventut i encant, portant la seua pròpia llum a la festivitat.

Fallera Major Infantil, Camila Badenes Baides

Amb la il·lusió i l’esperit festiu que caracteritza les falles, els membres de les Corts d’Honor, juntament amb el president infantil, Marc Abalos Talens, es preparen per a acompanyar a aquestes figures en el seu recorregut per la festa, consolidant els llaços de germanor i amistat que fan de les falles una tradició única al món.

May be an image of 4 persones

PUBLICITAT

És un moment d’unió i seny a tota la comunitat fallera, una oportunitat per celebrar la cultura, la identitat i la passió que caracteritzen aquesta festa tan estimada per centenars de castelloners i castelloneres. Prepareu-vos per a una nit de gran al Teatre Ideal, on les Falleres Majors de la Falla del Mercat i les seues Corts d’Honor brillaran amb tot el seu esplendor.

- PUBLICITAT -