- PUBLICITAT -

 

Volem comunicar des de la Societat Musical Lira Castellonera, que el passat dimarts 30 de novembre de 2021, a la Generalitat Valenciana i de la mà del President d’aquesta entitat Ximo Puig, la nostra Societat va rebre el premi EUTERPE pel foment de la igualtat en l’àmbit musical, guardó que dona la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

I és que som una Societat en la qual prompte les dones van poder estudiar música i van participar en festivals importants. Aquesta informació ha sigut possible saber-la per les investigacions portades a cap per Laura Capsir Maiques, a la qual agraïm la seua contribució a la consecució d’aquest guardó.

PUBLICITAT

També som una Societat amb una presència femenina molt paritària, tant pel que fa a músiques que toquen en les distintes agrupacions de la Societat com pel que fa a dones que participen en la gestió i el funcionament de la Societat. I a més a més, som una Societat en la qual hem confiat en una dona per portar endavant la nostra agrupació més gran, la Banda Simfònica, dirigida per Beatriz Fernández Aucejo. És per totes aquestes raons que ens han concedit aquest premi que el nostre President, Eliseo Pla Caldés i la nostra Directora van rebre ahir a València.

És un reconeixement del poble que som.

Premis EUTERPE 2021 ‘La Lira en clau de dona”

Gràcies Castelló des de la Societat Musical Lira Castellonera.

- PUBLICITAT -