- PUBLICITAT -

CN | Edicions del Bullent

L’Ajuntament de Castelló i Edicions del Bullent estan treballant per convocar en properes dates els premis Castellum Ripae 2024.
La dotació del premi de narrativa Soler i Estruch serà de 5.000 € i el Premi de Literatura Infantil “Mª Dolores Català Amorós”  de 1.500 €.
Dins d’aquests, Edicions del Bullent Publicarà l’obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa i del Premi de no ficció Infantil Mª Dolores Català Amoròs.
A l’igual que els anys anteriors les obres espoden presentar per correu electrònic en format word  (.doc) o en paper; al Premi Soler i Estruch i al Premi Mª Dolores Català Amorós l’extensió serà de 80 a 250 i de 10 a 15 fulls per una sola cara respectivament.
El termini per presentar els originals serà fins el 3 de juliol de 2024 i el veredicte se sabrà el 13 de setembre.
L’any passat, el premi Soler i Estruch va ser per a  “Amagats“, de Santi Baró, una història commovedora inspirada en la historia real de les germanes Caqueret i la mare Denise Bergon, superiora del convent de Notredame de Masip, que decideix arriscar-ho tot per refugiar 82 nens jueus que es troben amagats arreu.
D’altra banda, el Premi de Literatura Infantil Mª Dolores Català Amoròs va ser per a “Literatura per a principiants”, de Mariló Àlvarez. És una breu història de l’escriptura i la literatura, pensada per les lectores i lectors més joves. El text no només explica l’evolució de la comunicació humana, sinó que busca també visibilitzar i reivindicar escriptores valencianes que sovint han quedat amagades o a les quals no se’ls ha donat el reconeixement que mereixen.

Si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu escriure a:  certamencastellumripae@gmail.com

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací