- PUBLICITAT -

 

Tant els Centre de Coordinació d’Emergències, com l’AEMET estan pronosticant i informant  sobre l’onada de calor que està patint l’Estat espanyol, les previsions per a Castelló NO SÓN d’alt risc, en aquests moments ens trobem en nivell verd i la previsió és que pugen a nivell groc, en el nivell taronja les temperatures màximes podrien excedir els 39 ºC.

Com previndre és millor que curar ací teniu algunes indicacions sobre les onades de calor.

Les onades de calor són episodis de temperatures molt altes que poden arribar a produir efectes greus sobre la salut de la població.

L’exposició a temperatures excessives pot provocar problemes de salut com rampes, deshidratació, insolació, colp de calor (amb problemes multiorgànics que poden incloure símptomes com ara inestabilitat en la marxa, convulsions i inclús coma).

PUBLICITAT

Minimitzar els efectes negatius que la calor excessiva té sobre la salut de la població, especialment entre els col·lectius més vulnerables, com la infància, les persones d’edat avançada, les embarassades, persones amb malalties cròniques (problemes respiratoris i cardiovasculars principalment) i aquelles que es troben en situacions de desigualtat social.

Guia d’actuació davant una onada de calor:

- PUBLICITAT -