- PUBLICITAT -

S’esperen precipitacions a la setmana pròxima, a partir de dimecres

CN | Aida

Hui dissabte s’anuncia com un dia de fortes ventades que afectaran la major part del País Valencià, ampliant les àrees del sud per avís de vent. Les ràfegues accentuaran la sensació de fred, ja que les temperatures experimentaran un descens addicional. Diumenge tampoc es presenta com un dia favorable, amb condicions meteorològiques antipàtiques, principalment a causa del vent persistent.

PUBLICITAT

El dilluns, malgrat una disminució de la intensitat de l’aire, es mantindrà un ambient fred. Les perspectives per dimarts indiquen que els vents podrien calamarsa progressivament, contribuint a una disminució de les temperatures.

Tot i això, dimarts s’inicia un canvi en les condicions meteorològiques, amb indicis que podrien donar lloc a l’aparició de precipitacions dimecres i dijous. Serà essencial seguir de prop les actualitzacions de les previsions per estar preparats davant qualsevol canvi inesperat. Per ara, les previsions apunten a una setmana que combinaria forts vents, temperatures baixes i la possibilitat de precipitacions a mitjan setmana.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -