- PUBLICITAT -

El ponent de hui serà un poc més fresc al centre del dia

CN | Jordi Payà

I calor, calor i més calor eixes seran les conseqüències que tindrà aquest ponent de finals de novembre que ens té a tots un poc desesperats.

Si ahir vam notar com el ponen feia pujar les temperatures màximes, aquesta nit hem comprovat com han pujat les mínimes.

De nou un dia amb pocs núvols al cel i vent de component oest que en girar una miqueta al nord deixarà les temperatures un parell de graus al centre del dia.

PUBLICITAT

Per a demà dimecres la cosa es presenta igual o pitjor perquè les temperatures es mantindran altes a la nit tendiran a pujar al centre del dia.

Dijous acabarem el mes de novembre esperant l’arribada d’un front que podrà deixar ruixats de poca consideració (ridículs per a la falta que fa que ploga). I per si no en teníem prou, les temperatures encara quedaran més altes al centre i a la costa.

Rebrem divendres el mes de desembre i l’hivern climatològic sense haver gaudit de la tardor amb mestrals i temperatures un poc més baixes, i tot indica que el cap de setmana serà menys ventós i fresc, però el que més ens interessa que és la pluja no apareix per cap lloc.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -