- PUBLICITAT -

El ponent ens porta de nou la primavera

CN | Jordi Payà

La setmana i l’any han començat amb oratge estable i amb temperatures suaus i així es mantindrà tot ben bé fins dijous quan tot indica que començarem a notar canvis.

El ponent es deixarà sentir hui fent pujar les temperatures de forma general i important els termòmetres als 20 graus a la costa i als 15 al nord i per l’interior. Pense que només a l’interior de València els termòmetres marcaran valors per davall dels 15 graus.

PUBLICITAT

Demà dimecres ens espera un dia primaveral amb mínimes que en molts casos quedaran al volant dels 15 graus i màximes que poden arrapar els 25.

Dijous es registraran les primeres pluges de l’any. Seran de poca entitat i començarà a ploure entrada la vesprada. Els núvols més actius entraran des de l’interior deixant ruixats a primera hora de la vesprada. Avançaran cap a l’est on arribaran a poqueta nit. Les temperatures començaran a baixar quedant 2-4 graus més baixes que les de dimecres.

El descens tèrmic es consolidarà divendres quan el vent es reforce i gire a mestral. Al nord tindrem pas de núvols que fins i tot, podrien arribar a deixar alguna bombeta de neu.

El vent i el fred es mantindran durant tot el cap de setmana amb temperatures que fins i tot diumenge podrien baixar un poc més.

Passeu bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -