- PUBLICITAT -

Molta precaució hui amb la pluja

CN | Jordi Payà

La pluja la tenim hui garantida. El que no sabem és l’adjectiu que l’acompanyarà allà on vivim. Perquè hi haurà zones on plourà poc o no, mentre diluvia en altres.

Comencem amb avís taronja al litoral del nord del país, del centre i de les Marines, que és en teoria on la pluja ha de ser més intensa i pot arribar a ocasionar problemes. Però no podem descartar que a la resta localment també puga ploure amb intensitat, perquè l’avís és groc.

PUBLICITAT

De cara a la vesprada la inestabilitat anirà a menys, però fins ben entrada la matinada podrà ploure amb intensitat al centre i a la costa.

Les temperatures quedaran en valors de tardor. En pocs observatoris se superaran els 25 graus de màxima.

Recuperarem el sol per donar la benvinguda al cap de setmana, a l’aguait d’una borrasca que entrarà pel ponent de la península, on deixarà pluges generals. Una pertorbació que tindrà poca incidència a casa nostra: podrà deixar ruixats per l’interior entrada la matinada, però no arribaran a la costa.

Eixa borrasca serà la responsable de moure el vent de ponent diumenge i dilluns i de fer córrer els núvols de ponent a llevant amb poca possibilitat de deixar ruixats d’entitat, tot i donar alguna precipitació.

Passeu bon divendres…  ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -