- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Al davant dia d’oratge incert, variable, gris, plujós i més fresc

CN | Jordi Payà

Potser seria millor preguntar si plourà, sobretot després del que va passar la setmana passada quan se’ns quedava cara de beneits quan anàvem anunciant pluja durant un bon grapat de dies.

Pluja – Joanjo Puertos

Espere les primeres pluges a migdia a les comarques del nord del País Valencià on el vent bufarà de xaloc des de primera hora, i si tot va com està previst a mitja el ponent girarà a xaloc i llevant també al sud i vesprada la pluja es farà general.

Les temperatures baixaran un poc a la nit i serà al centre del dia quan més es note el descens tèrmic que arribarà a ser de 7-8 graus.

PUBLICITAT

El moment de màxima inestabilitat, quan es registraran les pluges més intenses, serà la pròxima matinada quan durant unes hores el gregal aporte núvols i molta humitat des de la mar coincidint amb l’arribada de la massa d’aire freda que farà baixar la cota de neu fins als 900 metres.

Fins a mig matí de dissabte caldrà estar atents a les pluges que puguen registrar-se a la meitat sud del País Valencià perquè localment encara podran ser moderades a la franja costanera i al prelitoral i més dèbils per l’interior.

De vesprada acabarà imposant-se el sol, però caldrà anar més abrigat durant tot el dia perquè les temperatures encara baixaran un poc més.

Diumenge el sol lluirà sense cap impediment i tot i que el matí serà fresc a migdia no farà gens de fred. Començarem la setmana dilluns parlant de la consolidació de nou de les altes pressions i de temperatures que marcaran de nou valors primaverals.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -