- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

De ploure… poc o no res

CN | Jordi Payà

Les altes temperatures les tenim garantides tant hui com demà. No només es mantindran altes… fins i tot pujaran!

I de pluja què?

PUBLICITAT

Poca o no res!! Hui està descartada perquè tindrem pas de núvols mitjans i alts, dels inofensius. Núvols mitjans i alts que vindran acompanyant el ponent que hui de nou serà més càlid fent pujar les temperatures fins als 23-25 graus a la costa, i deixant-les a prop dels 20 graus al nord i per l’interior.

Demà dijous tancarem de bon gust un novembre que no ha portat res de bo des del punt de vista meteorològic i o farem amb pluja, però amb pluja ridícula, minsa, poc important, inapreciable… (imagineu-vos si podem posar adjectius poc atractius al que pot caure demà!).

I de ploure ho farà durant la nit i matinada perquè la resta del dia tindrem alternança de núvols i clars i fins i tot temperatures més altes que les de hui a la costa i a les comarques més centrals.

Donarem la benvinguda amb ganes de canvis… però amb una ràpida ullada al mapa comprovarem com de canvis pocs. Baixaran les temperatures i fins dissabte de matí es deixaran sentir el mestral i el ponent per quedar el vent més encalmat la segona part del cap de setmana.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -