- PUBLICITAT -

El Cluc de Pilota Valenciana Castelloner va gaudir d’un cap de setmana ple de triomfs en les seues partides, amb tots els equips aconseguint victòries destacades en les seues respectives categories

CN | Aida

El CPV Castelloner va fer tremolar els trinquets amb una sèrie d’impressionants victòries aquest cap de setmana. L’equip de primera, integrat per David Edu i Verdú, va fer el seu debut en la màxima categoria amb una victòria convincent contra l’equip de Quatretonda, imposant-se per 40-30 en una partida emocionant.

Així mateix, l’equip de segona, format per Pove i Dani, no es va quedar enrere, assegurant-se una victòria imponent en terreny enemic davant Alzira, amb un resultat final de 0-30.

PUBLICITAT

L’equip de quarta també va tenir una destacada actuació, enfrontant-se a l’equip de Castelló de Rugat en una partida sabatera que va captivar els espectadors.

Pel que fa al campionat autonòmic d’escala i corda, l’equip de tercera, amb Marrahi, Monblanch i Caldes, va demostrar el seu domini enfront de l’equip d’Albuixec, amb una victòria contundent de 60-20.

D’altra banda, l’equip d’escala i corda format per Genoves II, Carles Ubeda i Viñes, va escriure una altra història d’èxit, guanyant 60-20 a Borboto al trinquet de Genoves, representant amb orgull el CPV Castelloner.

Aquest cap de setmana va demostrar la força i la determinació del CPV Castelloner en els trinquets, amb tots els equips aportant el seu millor joc i assegurant-se victòries fonamentals. El club continua la seua trajectòria d’èxit, demostrant-se com una força imparable en el món de la pilota valenciana.

Enhorabona i a continuar gaudint de la pilota!!!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací