- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló va implantar l’any passat  un sistema complementari de recollida de cartró per als comerços de Castelló anomenat ’Porta a Porta’.

L’objectiu del pla era minimitzar la quantitat de cartró que es queda fora dels contenidors a finals de setmana (a meitat del període de recollida setmanal) en desbordar els contenidors de determinats sectors de la població (Ajuntament, Mercat, Califòrnia, Lira Castellonera, Pepe Roig), comptant amb la col·laboració dels comerços més generadors de residus de cartró i embalatges. Així hem fet millorar la neteja i la salubritat de l’espai públic del poble. Per aquest motiu si generes cartró i encara no formes part dels negocis adherits a la campanya ‘Porta a Porta’ ets a temps d’adherir-te, sols has de fer el que més a baix t’expliquem amb detall, és molt fàcil.

PUBLICITAT

Fases del procés

1r.- Preparació: Al llarg de la setmana, els comerços adherits, preparen sols els cartrons dels embalatges plegant-los i fent paquets en les caixes més grans i els guarden als seus locals. Els plàstics i les plaques de poliestiré i polietilé hauran d’anar al contenidor de plàstic, mentre no s’habilite el sistema de recollida específic (segurament, de la DiVal).

2n.- Recollida: Els divendres, a partir de les 11 hores, els comerços trauran a la porta dels seus establiment els paquets i les caixes amb el cartró plegat, perquè les brigades municipals passen a recollir-los pels comerços associats i en acabar passaran a recollir el que es trobe fora dels contenidors del poble, de manera que arriben a l’ecoparc abans de les 13.30 h (hora de tancada).

3r.- Mitjans: Per fer aquesta recollida complementària setmanal es comptarà amb el transport subministrat per la brigada de jardineria.

​​​​​​​4t.- Cost i bonificacions: El servei serà gratuït per als comerços adherits.

5é.- Adhesió al servei: Els comerços interessats en adherir-se, a partir d’ara, hauran d’omplir el formulari per a sol·licitar la inclusió en el servei i donar les dades identitàries, del comerç (nom, adreça d’ubicació, telèfon i adreça de correu) per fer totes les gestions pertinents als avisos, la recollida i la tramitació de bonificacions, en cas de dubtes podeu contactar amb el telèfon: 662 65 18 15 de dilluns a divendres, entre les 9.00 h i les 14.00 h.

Piqueu damunt de la imatge per obrir el formulari

Inici del servei: En superar les fases de publicació i d’inscripció dels comerços, s’avisarà mitjançant el correu electrònic o comunicació telefònica del dia que comença el servei; el qual, mentre no hi haja comunicació expressa en contrari, es mantindrà indefinidament.

- PUBLICITAT -