- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló implantarà un nou sistema complementari de recollida de cartró als comerços’Porta a Porta’.

L’objectiu del pla és minimitzar la quantitat de cartró que es queda fora dels contenidors a finals de setmana (a meitat del període de recollida setmanal) en desbordar els contenidors de determinats sectors de la població (Ajuntament, Mercat, Califòrnia, Lira Castellonera, Pepe Roig), comptant amb la col·laboració dels comerços més generadors de residus de cartró i embalatges. Així fem per millorar la neteja i la salubritat de l’espai públic del poble.

Fases del procés

1r.- Preparació: Al llarg de la setmana, els comerços adherits, preparen sols els cartrons dels embalatges plegant-los i fent paquets en les caixes més grans i els guarden als seus locals. Els plàstics i les plaques de poliestiré i polietilé hauran d’anar al contenidor de plàstic, mentre no s’habilite el sistema de recollida específic (segurament, de la DiVal).

2n.- Recollida: Els divendres, a partir de les 11 hores, els comerços trauran a la porta dels seus establiment els paquets i les caixes amb el cartró plegat, perquè les brigades municipals passen a recollir-los pels comerços associats i en acabar passaran a recollir el que es trobe fora dels contenidors del poble, de manera que arriben a l’ecoparc abans de les 13.30 h (hora de tancada).

PUBLICITAT

3r.- Mitjans: Per fer aquesta recollida complementària setmanal es comptarà amb el transport subministrat per la brigada de jardineria.

4t.- Cost i bonificacions: El servei serà gratuït per als comerços adherits i, a més, explorarem la manera de fer repercutir -amb estimació aproximativa- les quantitats recollides en les bonificacions previstes pel CRiV a la recollida selectiva.

5é.- Adhesió al servei: Els comerços interessats a adherir-se hauran d’omplir el formulari per a sol·licitar la inclusió en el servei i donar les dades identitàries, del comerç (nom, adreça d’ubicació, telèfon i adreça de correu) per fer totes les gestions pertinents als avisos, la recollida i la tramitació de bonificacions, en cas de dubtes podeu contactar amb el telèfon: 662 65 18 15 de dilluns a divendres, entre les 9.00 h i les 14.00 h.

Piqueu damunt de la imatge per obrir el formulari

6é.- Inici del servei: En superar les fases de publicació i d’inscripció dels comerços, s’avisarà mitjançant el correu electrònic o comunicació telefònica del dia que comença el servei; el qual, mentre no hi haja comunicació expressa en contrari, es mantindrà indefinidament.

Regidories de Comerç, Salut Publica i de Medi Natural

- PUBLICITAT -