- INFORMACIÓ -

 

Com ja sabreu, aquest any l’Ajuntament de Castelló ha apostat per un nou format del tradicional castell de festes. Aquest any, el ritme de la música i el color dels focs artificials es barrejaran per donar alegria al nostre poble.

PUBLICITAT

El piromusical del dissabte 21 d’agost, consta de 185 kg de pólvora i una meravellosa posada en escena, que serà disparat per la pirotècnia Caballer FX i que han elegit diferents estils de música per a l’ocasió passant des de famoses bandes sonores, música actual i fins i tot estils més atrevits com el ‘remember’. Un ventall d’opcions musicals que no deixarà a ningú indiferent.

El lloc on es dispararà el castell és al tradicional solar ubicat al carrer Soler i Estruch conegut com ‘la graveta’, i farà inici al voltant de les 00:10 h, en acabar-se el musical ‘Sueña’ i amb el temps prudencial perquè les veïnes i veïns, ens desplacem a les zones de visualització que es mostren al plànol que adjuntem.

Recordem a la ciutadania que encara que estem a l’aire lliure, cal tindre posada la mascareta i mantenir el distanciament de seguretat sempre que siga possible.

Esperem que gaudisquen d’aquest espectacle, així com de tots els actes d’aquestes Festes 2021, unes festes diferents.

- PUBLICITAT -