- INFORMACIÓ -

PilotaViu.com es un projecte impulsat i fet per castelloners i és presenta aquesta vesprada a Algemesí.

PilotaViu va començar una nova etapa el passat 1 de gener de 2018, amb el canvi de nom com a símptoma principal. Des d’aleshores, el diari digital exclusiu de la pilota valenciana no ha parat de publicar contingut sobre tot allò que passa al voltant de l’esport dels valencians.

PUBLICITAT

El pròxim 15 de juny, a la Casa Cantonera d’Algemesí (19.30 h) arriba la primera ocasió en la qual PilotaViu presentarà públicament el nou projecte. Ho farà amb la participació de Waldo i Àlvaro, dos autèntics mites de la pilota. Els dos pilotaris formaran part d’una tertúlia amb les preguntes de Pau Molins i Pepa Gómez, presentadors i conductors de l’acte.

Abans, però, hi haurà temps per a explicar el camí recorregut per PilotaViu (abans PilotaVeu) i com s’afrontarà el futur. També tindran un espai reservat les jugadores del CPV Algemesí, que posaran en context la situació de la pilota valenciana al poble que acull l’acte i parlaran de la seua experiència amb la pilota. A més, hi haurà una exposició de les millors fotografies publicades en PilotaViu durant el 2017 i que han estat penjades en el Museu de la Pilota del Genovés durant uns mesos.

- PUBLICITAT -