- PUBLICITAT -

 

PilotaViu / Castelló (Ribera Alta)

En motiu dels quatre anys de PilotaViu i el naixement del nou web Pilota Didàctica, la localitat de Castelló de la Ribera celebra una exposició fotogràfica al saló d’actes de l’obrera.

Amb el nom #4AnysPilotaViu, a la mostra es recullen algunes de les millors fotografies que els nostres col·laboradors van realitzar el passat any 2017. També s’exposen alguns documents relacionats amb estos quatre anys de trajectòria.

PUBLICITAT

La mostra s’inaugura el dissabte 8 de desembre a les 12.45 h, coincidint també amb la presentació del web Pilota Didàctica.

Els materials ja estan preparats. Foto:PilotaViu

La jornada coincideix amb el II Trofeu de Pilota Grossa, que se celebra la vespra de la Fira de Santa Llúcia. El dissabte es juga la fase de competició en el carrer del Cine a partir de les 10 h, mentre que la final es disputa l’endemà, dia de la Fira, a partir de les 12 h. La inscripció, encara oberta, costa 10 € per parella, i es pot realitzar enviant un correu electrònic a cslasardinera@gmail.com.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Font de la notícia: PilotaViu.com

- PUBLICITAT -