- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Ahir divendres tinguérem les últimes ramassades d’Isaack. Pluges intermitents i dèbils que només deixaven algun litre més als pluviòmetres deixant un balanç de precipitacions molt positives.

L’anticicló guanya cos i serà qui determine l’oratge de hui dissabte i dimenge. Però no guardeu els paraigües, perquè tot indica que ben aviat els farem servir de nou.

PUBLICITAT

L’anticicló enviarà vents de llevant al sud, on la mar es mantindrà encara un poc alterada i portarà núvols que només de forma puntual podran deixar plugims dèbils.

La borrasca Isaack s’ha desfet, però ens deixa encara restes en forma de fred, ja que la massa que tenim sobre nosaltres és ben freda i, tot i veure més el sol, els termòmetres es recuperaran molt lentament.

El dissabte començà amb més núvols al sud, on el vent de llevant aportarà humitat. Les temperatures es mantindran baixes a la nit i no pujaran gran cosa al centre del dia.

Acabarem el diumenge amb sol i algun puntet més en les temperatures, però mirant de reüll les previsions per a la setmana que ve, perquè tot indica que l’oratge tornarà a ser protagonista.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -