- PUBLICITAT -

CN | Aida

Des de l’Associació de Serveis i Comerç de Castelló amb la col·laboració de la Cooperativa del Camp de Vilanova de Castelló han iniciat una campanya per agrair a tots els pares castelloners la seua implicació amb el comerç i serveis de Castelló.

La campanya anomenada ‘Per als millors pares: a l’ACC trobaràs tot el que necessites’ començarà el dia 12 de març de 2024, amb la qual pretenen ‘animar’ els castelloners i castelloneres a fer les compres al comerç i serveis locals.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, el col·lectiu castelloner donarà un detall patrocinat per la Cooperativa del Camp de Castelló als nou primers pares que entren en un comerç que pertanyen a l’ACC (baix podeu consultar el llistat de comerços i serveis de l’ACC) i fent una compra, consumició o demandant un servei.

La campanya té com a principal objectiu fer un xicotet homenatge i reconeixement a tots els pares castelloners i agrair la seua atenció i confiança que depositen amb els nostres serveis i comerços.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats promogudes pel col·lectiu amb la finalitat de fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans/es, als/les quals pretenen agrair la seua fidelitat mitjançant aquestes iniciatives comercials, la campanya també té el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló.

- PUBLICITAT -