- PUBLICITAT -

 

El passat 15 de febrer a l’Auditori Rex es va presentar novena proposta musical inclosa en el projecte ELS ANELLS INGRÀVIDS. Per a l’ocasió canviaren els sentits harmònics i les sonoritats a les que probablement la magnífica sala del Rex estava acostumada. Amb il·luminació subtil a càrrec de Vicent Jesús Climent i una sonorització excel·lent de Juanjo Gimeno (amb Diego i Carlos com a tècnics de sala), la vesprada convidava a ser un dolç preàmbul del que podria passar a la nit següent de Sant Valentí.

PRA VOCÊ és un grup valencià especialitzat en música brasilera que amb la seua sonoritat aconsegueix crear un ambient molt especial. Cap estridència, cap saturació dinàmica.

La Bossa Nova, és el gènere brasiler per excel·lència junt a la Samba, que allà on ens trobem ens fa traslladar-nos a terres calentes amb olor a cafè, “cachaça” i somriures blancs, aquesta música estimula desitjos i obri finestres a les que sols la imaginació posa límits.

PRA VOCÊ es va presentar en formació de quintet per mostrar a la reduïda, però afortunada audiència, les seues qualitats i coneixements del medi musical sud-americà. Tempo pausat i controlat per la parella Nani Escolano (bateria) i Oscar Cuchillo (contrabaix), l’harmonia i grans solos del mestre Pedro Gallén (guitarra), les intervencions del brillant i jove trombonista Manuel Iranzo amb solos “d’alta cuina jazzera” i la veu serena i vibrant de la líder del grup Karol Campillo, amanida esporàdicament amb el seu característic so reposat de fiscorn profund. Temes Standard del món de Jobim barrejats amb cançons cubanes en forma de “bolero” van inspirar a l’audiència per eixir de la sala cantant “el coro” de l’últim tema demanant més música, i qui sap si desitjos renovats per a una nit de divendres a l’ombra i amb la benedicció de Sant Valentí.

La Lira Castellonera vol agrair a tot el públic assistent, ja vells coneguts i seguidors ingràvids de les diverses propostes, gent a la que no se’ls cauen els anells per donar suport a canvi d’una estona de bona música. Gràcies a Vicent Jesús Climent per la seua disponibilitat material i també per la intangible. Agraïment especial a Juanjo Gimeno i a Pep Francés per proporcionar els mitjans tècnics per a traslladar al llarg d’una hora i mitja, la sala del Rex a qualsevol indret a la vora d’una platja de Rio de Janeiro.

Fins la següent.

Font de la informació: elsanellsingràvids.com

Picant ací podeu veure totes les fotos de Joanjo Puertos de l’actuació

PRA VOCÈ – Bosa Nova – Lira Castellonera

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -