- PUBLICITAT -

El reconegut artista presenta “Ja ve l’aire” en un concert especial per a commemorar el 9 d’Octubre a Castelló el dissabte 7 d’octubre

CN | Aida

El poble es prepara per a una vesprada plena de melodies tradicionals amb una essència renovada. Aquest dissabte 7 d’octubre, a les 19.00 h, la plaça del País Valencià serà l’escenari d’un concert que promet emocionar i connectar amb les arrels de la terra: Pep Gimeno, conegut popularment com a Botifarra, ens oferirà el seu espectacle “Ja ve l’aire”.

Pepe Gimeno ‘Botifarra’ a Castelló amb l’espectacle ‘Deixa’t estar de Romanços’ – Any 2020

Aquesta proposta musical, que s’emmarca dins de les activitats per a commemorar el 9 d’Octubre, és un recull de cançons de treball en clau femenina. Al CD l’artista no estarà sol, ja que compta amb col·laboracions d’artistes de renom com Maria Arnal, Noelia Llorens ‘Titana’, Carmen París i Judit Neddermann.

Les cançons que componen aquest espectacle van des de melodies com “El casino principal”, “La Bambunera” o “Les xiques del bambú”, fins a peces amb un toc més juganer com “Tingo Tango” o “La murga del dengue”. Aquesta diversitat sonora promet un viatge per la música tradicional amb una mirada contemporània.

PUBLICITAT

No us perdeu aquesta cita amb la música i la tradició a Castelló. És una oportunitat única per gaudir d’un dels artistes més emblemàtics del País Valencià en un entorn incomparable.

Una vesprada que promet ser inoblidable!

Font de la informació: pepgimenobotifarra.com

- PUBLICITAT -