- PUBLICITAT -

CN | Aida

El castelloner Pau Badal, amb més de 12 anys d’experiència en l’ensenyament del futbol, ha anunciat un nou curs per a totes i tots aquells interessats en l’entrenament de futbol. Badal ha estat impartint cursos de Nivell 1, 2 i 3 a Xàtiva durant més d’una dècada, oferint una formació de qualitat que ha ajudat a molts a millorar les seues habilitats d’entrenament i a aprofundir els seus coneixements del joc.

Aquests cursos, que es realitzen de forma semipresencial, són altament assequibles i convalidats per la Conselleria, el que els fa especialment atractius per a aquells que busquen avançar en la seua carrera professional. A més, aquests cursos compten per a borses de treball, oposicions i concursos de trasllats, oferint una excel·lent plataforma per a aquells que volen començar o consolidar una carrera en l’entrenament de futbol, tant en l’àmbit amateur com professional.

Pau Badal ha subratllat la creixent demanda del Nivell 1 com a requisit mínim per entrenar en les categories inferiors. Per tant, participar en aquests cursos representa una oportunitat per a aquells que volen seguir una carrera en aquest camp. “Portem 12 anys impartint el curs a Xàtiva amb els nivells 1, 2 i 3. Són cursos semipresencials, amb una gran oferta econòmica, que a més de poder entrenar, estan convalidats per conselleria i compten per a borses de treball, oposicions, concurs de trasllats“, ha explicat Badal.

Per a tots aquells interessats en aquesta oportunitat, Pau Badal està disponible per a consultes i inscripcions al número de telèfon 662 01 61 61. Aquesta és una oportunitat que no es pot deixar passar, ja que es tracta de cursos amb una gran demanda i un gran potencial per a l’avançament professional en l’àmbit del futbol.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací