- PUBLICITAT -

 

El partit Popular celebra el canvi de criteri d’aquest ajuntament en relació al carrer La Sang, i la celebració d’eleccions que ens ha ajudat a semblant canvi.

Hem llegit amb deteniment les raons esgrimides per a la modificació i podríem citar més de 10 carrers o creus amb la mateixa problemàtica i que no han patit cap canvi.

Entenem que les distàncies i els temps als quals es refereixen faran menció als veïns que arribem al poble i accedim al nostre domicili, però, ¿Què ocorre quan estem en el nostre domicili i volem accedir a la part de la població que es troba aïllada pel tall d’aquest carrer? ¿Quines són les distàncies i temps de cadascun dels veïns segons la seua adreça i la seua destinació?

AIXÒ NOMÉS HO SABEM ELS QUE HO PATIM DIÀRIAMENT.

Se’ns vol dir que això es va aprovar per 10 vots a favor, però no es va parlar per a res d’un carrer, sinó d’un pla general d’actuació, intentant, per això, donar-li més entitat a l’arbitrària decisió que es va prendre.

Hem consultat amb diferents especialistes d’organització del trànsit en un poble xicotet i tots van coincidir en l’aberració que suposa partir aquest en dos, deteriorant la qualitat de vida de molts ciutadans.

D’altra banda, es parla d’una reducció de la sinistralitat per accidents de trànsit després del canvi de sentit del carrer en qüestió i es fa referència a un informe que després de llegir-lo en diverses ocasions no existeix cap dada objectiva que així ho faça constar.

Resumint, benvinguda la restauració del sentit del carrer, però podrien haver-se evitat malestars i disgustos als ciutadans, amb una mínima recollida d’opinions.
Esperem, no tornar a passar altres 4 anys en un ambient de jo ordene, comande i prohibisc, de l’actual ajuntament.

A ningú ens estranyaria que si guanyaren les eleccions, tornaren a canviar el sentit del carrer, això sí, sempre en benefici del poble.

Partit Popular de Castelló

- PUBLICITAT -

8 Comentaris

 1. els repartidors poden aparcar a prop, no en la porta i utilitzar la carretilla

 2. Per al Veí de Castelló

  Començarè pel final, la oposició busca VOTS igual quels busca qui mana. I dale en lo de la politica! quan la fa el teu es bó, quan la fa l’altre també, o es mala les dos vegades.
  Vols un poble peatonal, i jo també, però aixó es propossa , es tracta , s’explica, es debat….han fet algo d’això els que manen? no! han imposat el seu pla. I impossar com que no es molt democratic.
  I acabare diguente que si la teua alternativa era canviar la direcció de l’Elies Varó, la meua era la del carrer de la Sang, crec que hauràs d’arreplegar firmes si vols que el qui mana t’escolte.
  Desde luego, que desde que tenen el eslogan nou seu han cregut, pero a mi no em guanyen: Som molt de Castelló diuen ells, pero jo mes. (Ara si et pareix em contestes pel trellat )

  • parlant s’enten la gent pero tambe hi han tecnics q entenen mes que nosaltres, o no???
   Quan atropellen algu pel poble, que farem? plorar? o arreplegar firmes?

   • Xico, Xico, per lamordedeu!!! jo no vull que xafen a ningú.
    Per lo que dius dels tecnics t’acepte en part lo que dius, per que poden actuar condicionats a donar certa resposta.
    pero entre tu i jo, hi han tecnics que saben molt, però tu saps molt de repartidor i lo que tenen que fer i com heu han de fer

   • Estava ara donant-li tornades a les teues paraules i de sobte m’ha vingut al cap alguna cosa que m’ha semblat important. Recorde que quan es va fer el canvi de sentit del carrer la Sang vam tindre una patrulla de la policia local durant diversos dies vigilant el trànsit i vetlant per la seguretat de la circulació amb la finalitat d’evitar, suposadament infraccions i accidents. doncs bé, sent com és, segons les autoritats competents, l’encreuament del carrer Sang amb el carrer Mestre Fayos un punt negre d’accidents i havent canviat el sentit direcció d’aqueix encreuament de tan alta siniestrabilidad em sembla molt estrany que no meresca ni l’atenció ni la vigilància de cap patrulla de la policia local. Mes bé, i això és una opinió personal, sembla que justificaria que ocorreguera alguna cosa en aquest encreuament que avalara tal decisió de canvi en contra de totes les opinions tècniques, municipals i autoritàries i així entrar en la típica frase de “ja us havíem avisat”. Jo cada vegada que conduïsc per aquesta població i accedisc a l’antiga carretera des dels pocs carrers que donen accés, res perquè no vinga cap bicicleta perquè per a tindre visibilitat he de traure el morro del meu cotxe i si passa una bicicleta ja serà tard. Quan conduïsc pel carrer major, que possiblement és el carrer amb mes circulació del poble, malgrat les restriccions horàries de tancament en dies entre setmana que no entenc, em sembla estar participant en el gran prix, entre vehicles damunt de la vorera, camions de repartiment i la gran quantitat de jardineres que junt amb dels de la carretera han de necessitar una brigada de patrulla de regants, unit a l’afluència de vianants és tasca una miqueta dificultosa, per no parlar de l’estat en què es troba el tan luxós acabat col·locat que utilitzant el terme acabat en una altra de les seues accepcions acabat seria si partira de l’església i acabara a l’ajuntament, malgrat totes les explicacions donades, estic segur que alguna cosa es podria haver fet per a no deixar un carrer Major que hauríem de requalificar com a Menor a causa de la seua actual aparença.
    I com diu M. Antonia, per favor, que no atropellen a ningú però cal posar tots els mitjans per evitar-ho. Ni a este punt ni a ningún altre.

 3. Preferisc un poble peatonal que no un poble de cotxes. No vull repartidors, comercials i conductors incentats a mil per hora pels nostres carrers. La idea de les direccions es bona i com a veïns deuriem donar suport, millorar-la o posar alternatives, com per exemple haveren pogut canviar la direcció del carrer d’ Elies Varó. La oposició sempre buscant polèmica per a obtindre més vots ?

  • Precisament el causant de tanta polèmica no és l’oposició sinó tot ho contrarie, i si, la finalitat tens tota la raó, és per a buscar vots, per descomptat, però t’has equivocat de bàndol. Respecte al canvi d’adreça del carrer Elies Varò, estem bojos? Algú s’ha parat ni tan sols a pensar el que seria aqueix carrer amb adreça contraria???? “QUIN SCALEXTRIC”. Els repartidors, comercials i conductors han d’accedir per algun lloc, de moment els drons encara no han arribat a Castelló.

Comments are closed.