- PUBLICITAT -

 

La Pilota Valenciana present a les Festes de Castelló 2023

Les Festes de Castelló 2023 tindran un ingredient especial amb la presència destacada de la Pilota Valenciana, esport ancestral i patrimoni cultural del nostre País

CN | Aida

Les partides tindran lloc al trinquet de Castelló, on els aficionats podran gaudir d’intenses confrontacions entre les millors figures de l’esport. Mentre les partides de raspall masculí tindran un cost d’entrada de 5 €, la resta de partides seran d’entrada lliure, convidant a tots els ciutadans a participar d’aquest espectacle esportiu.

El programa de partides és el següent:

PUBLICITAT

Dilluns 21 a les 18.45 h: Es disputarà la Primera Semifinal del Trofeu de Raspall, on Marrahí i Raül jugaran contra Montaner i Murcianet.

Fotos d’arxiu

Dimarts 22 a les 18.45 h: La Segona Semifinal del Trofeu de Raspall presentarà a Salelles II i Seve enfrontant-se a  Ian i Brisca.

Dimecres 23 a les 18.30 h: En una partida de Raspall d’Elit Femení, els equips de Victoria i Julia VS Ana i Marina lluitaran per la victòria.

Dijous 24 a les 17.30 h: els jugadors castelloners Monleon, Edu Encarnació i Edu Amat (Piru) s’enfronten a una altra combinació local formada per Dani Amat, Marrahí (Jesús) i Pove. en la modalitat de raspall amateur, partida organitzada pel Club de Pilota Castelloner.

I a les 18.45 h: En la modalitat d’Escala i Corda, Diego i  Mairo Hilari s’enfrontaran a Alejadro i Conillet.

Divendres 25 a les 18.45 h: En una nova partida d’Escala i Corda, J. Salvador i Álvaro Gimeno jugaran contra Giner i Marc Carlos.

Dissabte 26 a les 18.45 h: La setmana culminarà amb la gran Final del Trofeu de Raspall, on es veuran les cares els guanyadors de la primera semifinal contra els de la segona.

Sense dubte, aquesta serà una ocasió per veure en acció a les millors jugadores i jugadors de Pilota Valenciana, en un escenari idoni com el trinquet de Castelló. Des de CN, es fa una crida a tots els amants de l’esport i la tradició perquè no es perden aquestes cites esportives que prometen emocions fortes i joc d’alta qualitat.

- PUBLICITAT -