- INFORMACIÓ -

 

El dissabte 16 d’octubre, hem preparat una ruta amb bicicleta de muntanya per visitar un dels paratges naturals del nostre entorn, La Cova Negra.

PUBLICITAT

La ruta està pensada per a usuaris que habitualment utilitzen la bicicleta de muntanya, per tant, el nivell serà moderat-mitjà. L’eixida tindrà lloc a les 08.00 hores des del Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet. La primera aturada serà a Bellús, on esmorzarem al bar (s’haurà de confirmar assistència juntament amb la inscripció a la ruta).

Posteriorment, iniciarem el camí de tornada, per La Cova Negra i en direcció cap a Les Salines i La Font Amarga, finalitzant la ruta al mateix Poliesportiu. L’hora aproximada de finalització serà a les 12.00 hores.

Caldrà dur aigua per a hidratar-se i és recomanable dur alguna cosa per alimentar-se en funció del nivell (com per exemple barretes energètiques, gels o altres…).

La inscripció es realitzarà mitjançant el següent formulari, que caldrà emplenar. Eixida recomanada a partir de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran d’emplenar autorització signada pel pare/mare/tutor al formulari o enviar-la al correu tecnicesports@castellosom.com. Hi haurà límit d’inscripcions.

ACCÉS AL FORMULARI: https://forms.gle/nqybi7FsNEMwfGip7

Vos animen a tots i totes a participar en aquestes activitats.

- PUBLICITAT -