- PUBLICITAT -

Núvols i pluges al matí

CN | Aida

Demà, diumenge dia 31 de març, es preveu un cel predominantment ennuvolat o cobert amb possibilitat de precipitacions generalitzades a tot el País Valencià. Aquestes precipitacions seran més abundants en l’interior i la meitat sud del territori valencià.

A la vesprada, es preveu una disminució de les precipitacions i un augment dels clars, amb intervals nuvolosos a última hora del dia. Les temperatures mínimes experimentaran un lleu ascens, mentre que les màximes baixaran o es mantindran sense canvis significatius.

Foto: Valerià Benetó

El vent bufarà de direcció sud i sud-oest amb intensitat fluixa a moderada, girant cap a l’oest i augmentant la seua intensitat a moderada durant la segona meitat del dia. Es poden esperar ratxes de vent fortes en zones d’Alacant i en àrees elevades o exposades de l’interior.

PUBLICITAT

Recordeu prendre precaucions si teniu activitats a l’aire lliure i portar paraigües en cas de precipitacions. Estigueu al corrent de les actualitzacions meteorològiques per a obtenir la informació més recent sobre el temps previst per a demà.

El pont de Castelló – Joanjo Puertos
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací