- PUBLICITAT -

 

Oratge faller i magdalener. L’oratge es manté estable amb temperatures sensiblement més baixes

Les previsions feia uns dies que anunciàvem un oratge més variable, insegur i incert per a la recta final de la setmana, però sembla que les altes pressions volen imposar-se i que encara que les temperatures han baixat i baixaran tancarem la Magdalena i les Falles amb oratge estable.

PUBLICITAT

Un oratge típic de Falles i Magdalena la qual cosa vol dir que refrescarà a la nit i que en bufar vents d’origen marítim l’ambient serà més fresc. Res a veure amb les altes temperatures que ens ha deixat dies enrere el ponent.

Pocs núvols, alguna boira i temperatures que al centre del dia acabaran marcant valors més alts al centre i per l’interior que a la costa on els termòmetres amb dificultat superaran els 20 graus i podran arribar com a molt els 22.

La nit de la plantà, l’ambient serà fresc, però els artistes segur que agraeixen que el vent bufe fluix del sud-est (xaloc).

Demà dijous la massa d’aire que tindrem al damunt serà un poc més càlida i potser això afavorix un lleuger ascens tèrmic al centre de la jornada, sobretot a les comarques més centrals on els termòmetres poden arribar als 25 graus.

Divendres amb el cel més ennuvolat tornarà a quedar més fresc l’ambient, però tant les ofrenes a la mare de Déu com la recta final de la Magdalena l’oratge no serà obstacle per gaudir al màxim de la festa.

Només dissabte caldrà mirar de reüll els núvols que puguen formar-se a les muntanyes del nord perquè podrien deixar alguna gota a la costa de la província de Castelló.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -