- PUBLICITAT -

CN | Floristeria Estil Flors

La floristeria Estil Flors, un establiment amb 17 anys d’història al centre del poble de Castelló (València), es traspassa per jubilació de la seua propietaria. Aquesta és una ocasió excepcional per a aquells interessats en el món de les flors i la decoració.

La floristeria està equipada amb material tècnic per a treballar tant amb flor seca com natural, i disposa d’una cambra frigorífica especial per a flors de 3×2.8 metres. A més, compta amb tres espais diferenciats: un per al treball amb flor seca, un altre per al treball amb flor natural i una tenda amb aparadors, sumant un total de 120 metres quadrats.

Situada al carrer Pla, número 5, en una adreça molt cèntrica i a prop de l’església, Estil Flors ofereix un lloc privilegiat per al negoci. A més, s’ofereix assessorament professional per a aquells que necessiten ajuda per començar.

PUBLICITAT

El local està disponible per a visites sense compromís i el preu és negociable, oferint una oportunitat única per a qui vulga continuar amb aquest negoci consolidat i respectat a la comunitat castellonera.

Per a més informació o per concertar una visita, podeu contactar directament amb la floristeria al telèfon 671 20 76 40. No deixeu passar aquesta oportunitat de fer-vos amb un negoci amb una sòlida trajectòria i un gran potencial.

Adreça: Carrer Pla, 5, Castelló (València).

 

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací