- PUBLICITAT -

 

‘La Gaming Experience d’Omega World Games’ torna a Castelló per quart any consecutiu i celebrarà el seu debut els dies 23 i 24 d’agost al Pavelló Esportiu Municipal, incorporant-se així al circuit d’esports de la Comunitat Valenciana 2019.

D’aquesta forma, Castelló s’incorpora a la llista d’Ajuntaments que fan un pas al capdavant en l’acceptació i col·laboració amb l’entreteniment digital del segle XXI: els esports electrònics.

Dia: 23 i 24 d’agost de 2019

Entrada: gratuïta

Horari: d’11.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h

Lloc: Pavelló Esportiu Municipal ‘Antoni Escuriet’

Les competicions albergaran més de 200 jugadors disposats a competir per alçar-se amb la victòria de la parada i els premis compostos per la medalla de cristall d’Omega i material gaming del nostre patrocinador.

Si la competició no és el teu també podràs trobar el teu espai, ja siga a la zona de botigues o a les zones addicionals, com la dedicada a la realitat virtual, els simuladors de conducció, la nova zona ‘nintendo’ i jocs familiars i divertits com ‘Guitar Hero o Just Dance’.

A més com a novetat ‘Omega World Games’ ha incorporat en alguns dels seus esdeveniments una divertida ‘Escape Room’ amb passades cada 30 minuts, si et creus capaç d’escapar al fet què esperes per a entrar?

Aquest 23 i 24 d’agost no perdes l’oportunitat de gaudir de dos dies plens de diversió, espectacle i riures assegurats en aquest Gaming de Castelló!

Entrades en omegawg.com.

Gaming Experience d’Omega World Games

- PUBLICITAT -