- PUBLICITAT -

 

Selecció de treballadors/es del sistema especial agrari 2022

Un any més L’Ajuntament de Castelló, posa en marxa el programa d’ocupació de l’Atur Agrícola.

Es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual amb la finalitat de garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides.

PUBLICITAT

A l’exercici 2022, amb una subvenció de 151.000,00 euros, es contractaran durant 2 mesos a 59 treballadors/res agrícoles els quals duran a terme les obres d’adequació de camins i millora de la zona de Font Amaga.

Els requisits per ser contractat en aquest programa són:

Tenir 3 mesos treballats en el regim especial agrari en l’ultim any.
Estar inscrit en Labora.

El termini per inscriure’s a l’oferta serà del 30 de maig al 3 de juny, i per a fer-ho serà necessari sol·licitar cita prèvia per a entregar la teua documentació:
Recordeu que la documentació que cal aportar és:

DNI
DARDE
LLIBRE DE FAMÍLIA
RENDA DE 2020 o AUTORITZACIÓ PER PODER OBTINDRE LA INFORMACIÓ FISCAL
CERTIFICAT D’EMPRESA O VIDA LABORAL
CERTIFICAT DE PERSONA AMD DISCAPACITAT

Com sol·licitar cita prèvia? 

través de l’App Ajuntaments de València que pots descarregar-te en el teu mòbil. Una vegada instal·lada l’APP seleccionarem el municipi Castelló mitjançant el quadre de cerca situat en la part inferior i premerem sobre ell per a seleccionar-lo. El següent serà especificar les vostres dades en el menú superior dret, indicat amb tres línies horitzontals, en l’opció “Perfil d’usuari”. Ací haurem d’indicar nom, cognoms, e-mail i telèfon, de manera que a l’hora de demanar cita, no hàgem d’indicar-ho manualment, ja que són dades obligatòries. Després d’això, acceptarem la política de privacitat i li donarem al botó de “Guarda dades”.Per a demanar cita prèvia, és tan senzill com polsar en el botó de “Cita Prèvia”, seleccionar “Cita ADL”, triar el dia que ens convinga, i després d’això, triar l’hora. Si prèviament hem guardat les dades de l’usuari en el perfil, no ens les demanarà en aquest moment. Finalment, polsar a “Confirmar cita” per a realitzar l’enviament de dades.

També pots sol·licitar cita prèvia per telèfon 96 245 0100.

- PUBLICITAT -