- PUBLICITAT -

 

CN informa de l’oferta educativa de l’Escola de Música Lira Castellonera. Si sou amants de la música i esteu buscant una escola de qualitat per al pròxim curs, us animem a continuar llegint.

L’Escola de Música Lira Castellonera acaba de presentar la seua oferta educativa per al curs 2023/24 i us podem assegurar que és molt completa i interessant. Si busqueu una formació musical de qualitat, aquesta és la vostra millor opció.

PUBLICITAT

Entre les diferents opcions que ofereix l’Escola de Música Lira Castellonera, podeu trobar classes de tota mena d’instruments musicals. A més, també podeu gaudir de diferents cursos de teoria musical, història de la música i altres disciplines relacionades amb el món musical.

Si esteu interessats a conéixer més detalls sobre l’oferta educativa de l’Escola de Música Lira Castellonera per al pròxim curs, us animem a passar per la seua secretaria. Allà us atendran amb professionalitat i amabilitat, resoldran totes les vostres consultes i us proporcionaran tota la informació que necessiteu per decidir-vos.

No deixeu passar aquesta oportunitat única per a formar-vos musicalment i gaudir de la música de la mà dels millors professionals. L’Escola de Música Lira Castellonera us espera amb les seues portes obertes per a fer realitat els vostres somnis musicals.

Oferta Educativa:

 

- PUBLICITAT -