- INFORMACIÓ -

 

Des de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló reprenem les activitats després de la pandèmia i ho fem en aquest mes d’octubre dedicat al càncer.

PUBLICITAT

Vos informem que el pròxim dissabte dia 9 d’octubre, a la Plaça 9 d’Octubre i al carrer Jaume I hi haurà una mesa petitòria des de les 11.00 h fins les 13.30 h per poder contribuir en aquesta causa.

A la vesprada també estarem a la porta de l’Obrera abans del concert.

A més a més durant tot el mes d’octubre trobareu als establiments del poble unes vidrioles perquè pugueu col·laborar en la investigació d’aquesta infermetat.

Sopar solidari per lluitar contra el càncer, Mercat 14 de setembre de 2019

Tot el que es recol·lecte serà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que porta 64 anys treballant en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

Des de l’Associació vos donem les gràcies de bestreta!

Junta Local Contra el Càncer de Castelló

- PUBLICITAT -