INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

L’Escola Infantil Municipal ha obert el termini de sol·licituds, el termini establert és de dilluns 8 de juny fins dimarts 16 de juny de 2020, amb horari de 8.30 h a 13.00 h.

Si les circumstàncies actuals ho permeten, l’Escola Infantil de Castelló continuarà oferint avantatges, a part del servei de menjador i horari ampliat, els preus recullen reduccions per diversos motius, com tindre germans o germanes al centre, família nombrosa o minusvalidesa, així com exempcions, per a xiquets o xiquetes amb el risc d’exclusió social o fills o filles de dones víctimes de la violència de gènere.

Des del centre conviden des d’ací que els pares i mares s’informen sobre l’Escola Infantil Municipal de Castelló posant l’accent que es tracta de ‘centre educatiu, no guarderia, amb instal·lacions totalment equipades, educadors i professionals formats, un educador del centre estarà dedicat a treballar amb xiquets i xiquetes amb necessitats especials, i amb servei de menjador al mateix centre, complint amb totes les normes de seguretat i higièniques sanitàries’.

En aquest moment s’està treballant perquè les sol·licituds de matrícula per a l’Escola Municipal Infantil es puguen tramitar per internet.

Esteu atents i atentes que pròximament tindreu tota la informació.

PUBLICITAT

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -