- PUBLICITAT -

 

Noves mesures a partir de hui divendres, 24 de desembre de 2021 a les 00.00 h fins al dilluns, 31 de gener de 2022 a les 23.59 h, segons la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden mesures en matèria de salut pública respecte de l’accés a determinats establiments en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19.

Tots hem de col·laborar per a frenar la transmissió de la malaltia per coronavirus. La mesura més fonamental de prevenció és mantenir la distància social per a frenar la transmissió del virus.

És obligat utilitzar la màscara en interiors i al carrer encara que es puga mantenir la distància interpersonal.

S’exigeix el certificat COVID per a accedir a tots els establiments d’hostaleria, independentment del seu aforament.

Es demana a la ciutadania castellonera que es complisquen aquestes normes i a més a més que no baixem la guàrdia, cal tindre en compte per la seua importància:

L’ús de la mascareta
Higiene de mans
La distància social
I la ventilació dels espais.

PUBLICITAT

El certificat COVID per a accedir a tots els establiments és obligatori per a les persones majors de 12 anys el certificat de vacunació, prova diagnòstica o certificat de recuperació covid-19 en:

Llocs tancats i oberts on es preste servei de menjar o beguda, per empresa de negoci (servei d’àpats, self-service…) o per empresa d’hostaleria i restauració que preste aquest tipus de servei.
Cinemes, sales multifuncionals, circs i seus festeres, on es preste durant el desenvolupament de l’actuació, activitat o ús del local, servei de menjar o beguda per establiment d’hostaleria i restauració, per empresa de negoci (servei d’àpats, self-service…), per mitjans de la mateixa organització, o es consumisca menjar o beguda aportada per les mateixes persones.
Festivals de música que se celebren en espais tancats i en espais a l’aire lliure on no siga factible l’ús de màscara de manera permanent.
Espais amb servei de restauració situats en allotjaments turístics, instal·lacions esportives i centres especialitzats d’Atenció a Majors (CEAM), centres integrals de Majors (CIM) i centres assimilats com a clubs de convivència per a persones majors i similars.
Gimnasos on és necessari l’ús permanent de la màscara i piscines cobertes.

Per favor, tinguem la màxima precaució. Està a les nostres mans.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací