- PUBLICITAT -

 

Comença una nova temporada de futbol amb el nostre UD CASTELLONENSE, i perquè tots els aficionats i aficionades puguen gaudir dels nostres colors, es posen a la venda els passes que permetran l’accés al camp per veure els nostres dos equips que, junt al femení, formen l’UD.

Serem un any més un equip de referència dins de la REGIONAL PREFERENT grup III. Tenim com a objectiu poder estar en promoció a TERCERA amb l’UD, així com que el nostre UD-B siga equip en 1a Regional i poder mantindre la categoria de 1a. del nostre Femení.

Però tot açò, no serà possible sense el suport de l’afició que, cada cap de setmana i mitjançant l’adquisició del passe (al preu de 30€), animeu els nostres jugadors i jugadores. Tots i totes farem possible l’UD que tots i totes volem i demostrarem que l’UD SOM TOTS I TOTES!

PUBLICITAT

Continuat amb la idea d’homenatge als jugadors que formaren i feren que arreu d’Espanya conegueren el nostre poble, aquesta temporada hem volgut que fóra PEPIN RIBES la figura del nostre pase; en la foto que adjuntem tenim la viuda, Milagros Martorell, amb els passes entre mans i el seu somriure que amb 90 anys tant de futbol ha vist.

Així mateix i com a concurs, regalem un passe a la primera persona que reconega cadascun dels components de l’equip que teniu adjunt. Dir-vos que, com no, un d’ells és PEPIN RIBES.

Per a adquirir el passe, cal posar-se en contacte amb qualsevol membre de la directiva a partir del proper dilluns 13 d’agost i en el partit de festes i presentació, dissabte 25 d’agost.

TOTS I TOTES SOM UD!!

- PUBLICITAT -