- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

La Generalitat Valenciana va presentar el passat mes de maig un tauler de monitoratge de la situació de la COVID-19 de cada municipi de la Comunitat Valenciana per a informar la ciutadania i posa a la seua disposició les dades recopilades diàriament per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Les dades es representen sobre la cartografia per a visualitzar la seua distribució geogràfica. La descàrrega dels mateixos es pot iniciar des del propi tauler enllaçat amb el repositori d’aquestes dades en el portal de Dades Obertes de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

En el gràfic s’informa que a data de 19 de juny de 2020 la situació ha canviat a Castelló, el número de persones contagiades és d’un més, és a dir 6 des que va començar la pandèmia.

PUBLICITAT

Dins dels contagi en els últims 14 dies tenim una persona afectada.

Hem de fer tot el necessari per a evitar la transmissió del virus i que la propagació de la malaltia no es reactive. En aquests moments, la mesura més important de prevenció és mantenir la distància social i utilitzar màscara en tots els espais públics sempre que no siga possible mantindre la distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres.

I hem tingut una defunció a causa de la COVID19.

Aquestes dades estan publicades a data de hui divendres 19 de juny de 2020 en la web de la GVA http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

- PUBLICITAT -