- PUBLICITAT -

 

El servei de recollida de residus voluminosos éstà pensat per aquells residus que per la seva composició o dimensions no poden ser recollits mitjançant contenidors, com per exemple electrodomèstics de certa grandària, mobiliari, ferralla, trastos vells,…

Aquest servei inclou la recollida, càrrega i transport fins a l’ecoparc, i es durà a terme els dies 1 i 15 de cada mes. Si fora festiu o dissabte, s’ajornaria al dia laborable següent.

Qué he de fer?

PUBLICITAT

Com a ciutadà, s’haurà de sol·licitar la recollida, indicant a més de les seues dades, la informació referent al nombre de voluminosos i el seu tipus. L’empresa es ficarà en contacte per confirmar la retirada del residu.

Com puc fer la sol·licitud?

Mitjançant el formulari de recollida de residus voluminosos (disponible en web i App)

Telefonant al 607 621 556.

Presencialment a les oficines de l’Ajuntament.

Recordem que:

Els residus voluminosos  no es poden tirar junt amb la resta, i requereixen d’un tractament especial. Per aquest motiu, aquests, es recolliran els dies 1 i 15 de cada mes i, si fora festiu, el dia laborable següent.

No serà precís traure els residus voluminosos fóra de casa.

Es poden traure un màxim de 4 objectes cada dia (cadires, xicotets electrodomèstics…) o uno gran (sofà, frigorífic, armari…). En cas de que siguen més de 4, es guardaran per la següent quinzena.

Fora d’aquests dies de recollida, s’hauran de dur directament a l’ecoparc, on es donen punts per rebaixar la taxa de tractament de residus.

Els residus de construcció i els perillosos, no es poden deixar al carrer, s’han de dur directament a l’ecoparc.

A l’ecoparc també existeix un límit per a la quantitat diària de residus. A l’entrada trobareu una taula amb les quantitats i limitacions diaries per a les diferents deixalles.

Formulari de Recollida de Residus Voluminosos

Molt important recordar que:

No cal tindre més de quatre trastos (cadires, xicotets electrodomèstics…,) per casa o l’equivalent a quatre en un sol més gran (un sofà, un frigorífic, un armari …). Si hi ha més, es guardaran per a la següent quinzena o es portaran directament a l’ecoparc, on us donen punts (què són els ecopunts?) per rebaixar la taxa de tractament de RSU.

Pareu atenció en què a l’ecoparc també hi ha una limitació de les quantitats diàries que poden abocar individualment, perquè tothom puguem aportar sense saturar els contenidors. Cal ser solidaris i col·laboratius.

A l’entrada de l’ecoparc teniu una taula, on podeu comprovar quines són les quantitats i les limitacions temporals per a les diferents deixalles.

Als cartells de l’entrada podeu trobar aquestes indicacions i altres d’interés sobre quants, on i com dipositar els diferents residus i deixalles.

Us adjuntem les taules dels ecopunts que donen, per cada classe de deixalla que s’aporta directament a l’ecoparc, per obtenir més rebaixa en la taxa de tractament.

- PUBLICITAT -