- PUBLICITAT -

 

S’acaba de publicar i distribuir una nova edició (desembre de 2020) del Miragall de paper.

En cas de voler tindre un exemplar de l’edició en paper dels quals hem fet un total de 2000 exemplars, hem habilitat amb la col·laboració dels comerços una sèrie de nous punts de recollida, a part dels habituals d’abans que eren l’ajuntament i la Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’.

Els nous llocs de recollida són:

Dependències Municipals: regidories, departaments, oficines, sales d’espera.

Espais públics: Ajuntament de Castelló, Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’, El Mercat, Escola d’Adults i Real Séquia Escalona.

PUBLICITAT

Forns: V. Sauco Climent, Granaïnes, Emilio Lorente, Villar Montero i Ismail Martínez.

Comerços: Mercadona, Econmy Cash i Más i Más.

Recordeu que ja no es realitza el repartiment casa per casa com es realitzava abans.

De la mateixa manera, la gent que ho desitge disposarà d’un exemplar amb format pdf, que clicant ací podrà consultar on-line el seu contingut.

Recordeu en digital o en paper ja podeu tindre al vostre abast tots els resums dels plenaris municipals, juntes de govern local i participació dels grups polítics representats en l’Ajuntament.

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Segons el escrit del miragall del Partido Popular de Villanova de Castelló diu:

    “Un dels motius que ens sorpreneren foren les partides d’atencions protocolaries, 5.000€ per regidoria, el que resulta amb un montant de 40.000€ per a atencions protocolaries. Parlant en cristià les atencions protocolaries son els dinarets i soparets dels regidors delegats amb les persones que creuen convenient. Per la nostra part considerem que aquesta xifra es una burla a tots aquells que ens alcem de bon matí a treballar i pagar els nostres impostos.”

    QUE POCA VERGONYA TENEN ELS QUE MANEN!

Comments are closed.