- PUBLICITAT -

 

L’ACC posa en marxa una campanya per a dinamitzar i impulsar les compres al Comerç i serveis locals amb el lema ‘Inverteix en el teu poble’.

PUBLICITAT

L’Associació de Comerç i Serveis de Castelló conjuntament amb Unió Gremial, amb el patrocini de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Diputació de València i el suport de l’Ajuntament de Castelló posa en marxa la campanya ‘Inverteix en el teu poble’.

La iniciativa de l’ACC de regalar bosses reciclables, planteja a les castelloneres i castelloners no sols que a l’hora de comprar pensen en el comerç de proximitat, ara més que mai és important fomentar la sostenibilitat en la comunitat.

Aquesta acció té com a objectius:

Promoure l’ús de bosses reciclables, amb aquesta acció es fomenta la cura del medi ambient i se sensibilitza la població sobre la importància de reduir el consum de plàstic i altres materials no biodegradables.

Amb aquest oferiment de bosses reciclables volem demostrar un compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient.

El fet d’utilitzar bosses reciclables en lloc de bosses de plàstic, es poden estalviar recursos naturals, la qual cosa pot contribuir a l’eficiència nos sols dels serveis i comerços, també de la ciutadania castellonera.

En definitiva, major responsabilitat social per promoure l’ús de bosses reciclables, els comerços i serveis de l’ACC volem demostrar el nostre compromís amb la responsabilitat social i amb la sostenibilitat, la qual cosa estem segurs que valoraran els nostres clients i la ciutadania castellonera en general.

- PUBLICITAT -